Een green uit de Knep en Dekker diensten

Knep en Dekker uit Volendam is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten om aan al uw bouwbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om een verbouwproject, een renovatie, nieuwbouw of serrebouw, bij Knep en Dekker bent u aan het juiste adres.

Daarnaast bieden wij ook gespecialiseerde services zoals het plaatsen van dakkapellen en het bouwen van prefab schuren. Bij Knep en Dekker streven we naar totale ontzorging. Indien gewenst, nemen we het volledige traject voor onze rekening, van het aanvragen van bouwvergunningen via een ervaren architect tot aan de volledige afwerking van uw nieuwbouwhuis. 

Verbouw

Verhuizen is in deze tijd vaak een keuze die niet gemaakt wordt. Krapte op de woningmarkt zorgen voor hoge huizenprijzen en daarnaast is de rente ook flink aan het schommelen. Een verbouwing aan uw huidige woning is dan vaak een keuze die wordt gemaakt. Knep en dekker helpt u graag bij deze verbouwing zodat u van uw oude huis weer uw droomhuis maakt. 

Wij denken graag mee met de aanbouw die u aan u huis wil en daarbij ondersteunen we graag bij het verduurzamen van uw woning. Zo bespaart u op lange termijn natuurlijk kosten en kunt u wellicht in aanmerking komen voor subsidie, wie wil dat nou niet!

 

Nieuwbouw

Nieuwbouwplannen? Knep en Dekker staat voor u klaar als aannemer. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, van woningbouw tot diverse andere bouwopdrachten. Onze focus ligt op hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met vakmanschap en oog voor detail streven we naar duurzame resultaten die uw verwachtingen overtreffen. 

Bovendien kunnen wij, als u dat wenst, het gehele proces voor u ontzorgen. Kies voor Knep en Dekker en maak van uw nieuwbouwproject een succesverhaal. Neem vandaag nog contact op en laat uw dromen werkelijkheid worden!

Al de bouwtekeningen klaarliggen? Geen probleem, wij bouwen het precies zoals u het heeft aangegeven.

 

Renovatie

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw renovatieproject? Bij Knep en Dekker bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het nieuw leven inblazen van bestaande ruimtes, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een grootschalige renovatie. Onze focus ligt altijd op het leveren van hoogwaardige kwaliteit, zonder dat dit de kosten de pan uitjaagt. Met aandacht voor vakmanschap en detail streven we naar duurzame oplossingen die nog jarenlang zullen schitteren. 

Serrebouw

Nieuwe lichtpuntjes toevoegen aan uw woning? Knep en Dekker is uw gepassioneerde partner in serrebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige serres die naadloos aansluiten op uw bestaande woning. Of u nu droomt van een intieme uitbreiding of een weelderige glazen oase, wij maken het mogelijk. Bij Knep en Dekker geloven we in betaalbare pracht. Met een vleugje meesterschap en oog voor finesse, streven we naar tijdloze resultaten die uw huis laten stralen.

Laat ons het voortouw nemen in het coördineren en ontzorgen van het gehele proces, als u dat wenst. Kies voor Knep en Dekker en breng de zon in uw huis. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bekijk een van onze projecten

Andere bouwprojecten die hier niet staan?

Wij kunnen u op vrijwel alle verschillende bouwprojecten van dienst zijn, van kleine klusjes tot grote. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan om te zien of Knep en Dekker uw geschikte partner is.