Bouw- en Aannemingsbedrijf Knep en Dekker uit Volendam

Direct een offerte aanvragen

Bouwbedrijf Knep en Dekker is al meer dan 30 jaar actief in de bouwsector en een bekende naam in Volendam. We zijn er voor complete nieuwbouw tot aan serrebouw en van verbouw tot aan grondige renovaties.

Benieuwd naar wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dromen verwezenlijken.

Over aannemingsbedrijf Knep en Dekker

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Bouwbedrijf Knep en Dekker synoniem voor ongekend vakmanschap in nieuwbouw, verbouw, renovatieserrebouw en meer. Ons streven is om klanten volledig te ontzorgen en te voorzien van de geruststelling dat ze samenwerken met een betrouwbare en ervaren bouwpartner. Onze reputatie is gebouwd op gedetailleerde kennis, uitmuntend organisatievermogen en een grenzeloze toewijding om de beste oplossingen te vinden voor individuele wensen en ideeën aan het huis of pand.

bouwbedrijf en aannemingsbedrijf knep en dekker

Een greep uit onze diensten

Voor kleine projecten en voor grote projecten kunt u bij Aannemingsbedrijf Knep en Dekker terecht. Hieronder vind u een een aantal diensten van ons. Ook voor kleine projecten zoals het plaatsen van een dakkapel of zelf het laten maken van een dakkapel kan door Knep en Dekker gerealiseerd worden.

Projecten

Verbouw

Kantoor betimmering

18 Juli 2023 Ook voor een verbouwing van een kantoorpand ben je bij Knep en Dekker aan het juiste adres. Voor dit kantoor moesten er

Lees verder »

Gerealiseerde projecten

Interesse in een van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen